For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Plats i träningsstall / öppet stall - nära Göttingen/Witzenhausen

translated
37249 Neu-Eichenberg, Germany
remove_red_eye 0058
2 834,38 kr
250,00 €
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Plats i träningsstall / öppet stall - nära Göttingen/Witzenhausen - Vi erbjuder ...
... två platser i vårt motionsstall (halvpension inkl. utfodring av hö/hösilage, exkl. stalltjänster). ... stallet är uppdelat i olika funktionsområden med dricksvattentråg, halmtråg och rullningsyta utanför, samt två viloplatser i den ljusa stallbyggnaden och erbjuder plats för 10-12 hästar.

Hästarna har ...
... mycket roligt tillsammans, men också 1000 m² välstrukturerat utrymme för att komma ur varandras väg. ... en mycket välbalanserad och nöjd karaktär på grund av det sätt de hålls på. ... betesgång på begäran på sommaren, men inte obligatoriskt, så att även hästar med fång inte har några problem hos oss.

Hos oss hittar du ...
... ett underbart ridområde, lugn och ro och frodig natur, ett litet longeringsområde och en stor (20 x 40) allväders ridbana med strålkastare, en liten solterrass, en liten salong och naturligtvis grundläggande saker som sadelskåp, tvätt- och skötselområde etc. Hö och hösilage utfodras två gånger om dagen. En fritt tillgänglig höhäck med halm och hö och ett foderspjälkningsnät ger en plats att vila mellan utfodringstillfällena.

Vi är ...
... en vänlig stallgemenskap där vi har roligt tillsammans och tycker om hästar. ... alltid intresserade av att utveckla oss själva ytterligare och - utöver de veckovisa ridlektioner som erbjuds - anordnar gärna kurser av alla slag för alla som är intresserade. ... alltid strävar efter att göra allt här ännu vackrare och bättre så att hästarna trivs och vi har en vacker plats där vi gärna tillbringar vår fritid. Samtidigt försummar vi inte att ha roligt och umgås.

Du är någon ...
... som tycker om hästar och hästar. ... som också kan vara glad med/för andra. ... som uppskattar öppen dialog och inte viskningar bakom kulisserna och (sist men inte minst) ... som inte ryggar tillbaka för arbete - för där det finns hästar finns det alltid arbete ;-)

Om du har några ytterligare frågor ...
... ta en titt på vår webbplats schroetershof.de eller fråga, skriv, ring eller boka tid för visning.

Mer information på vår webbplats schroetershof.de
tTranslated
PayPal logo accepted.

Swantje SchröterFlag DE

37249 Neu-Eichenberg, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2021
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 221098
update
Last update: 5/10/2024
Recently online
remove_red_eye 0058
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: