For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Hannoveransk unghäst efter Segantini x D-Online (De Niro)

translated
37249 Neu-Eichenberg, Germany
remove_red_eye 0089
people 2
74 979,30 krOBO
6.600,00 €
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Stallion
Breed

Hanoverian

Show 55 ads from 28 401,25 kr
chevron_right
Type Warmblood
Color Bay
Other charactics
  • Halter broken
  • Straight from breeder
  • incl. horse passport
Hannoveransk unghäst efter Segantini x D-Online (De Niro) - Schokolino Santini är en unghingst som redan står i hingststil - smart, självsäker och med en fin överlinje. Han rör sig med mycket energi, lättfotad med mycket driv.

Lino växer upp med en familjeanknytning. Regelbundna besök hos hovslagaren och avmaskning, fölträning, bete i flock, ljus, luft och motion är en självklarhet för oss. Skonsam avvänjning, hästvänlig hantering och hållbar fölträning är också en självklarhet.

Segantini av Secret från en Fidermark-mamma, en vacker hingst, underbart byggd i uppförsbacke och med mycket naturlig takt, var en premiehingst vid Hannoveranerkörningen, vinnare av sitt hingstprestationstest i Adelheidsdorf med en totalpoäng på 9,03 (prestationsvilja 10) och Bundeschampion för fyraåriga hingstar 2022. Han fick maxpoängen 10 för ridbarhet och 9,0 för alla andra kriterier. Overall 9,2 Sedan 2024 har Segantini förberetts för den stora arenan av Dorothee Schneider.

Hans mamma Doriana har tre mycket bra grundgångarter med mycket impuls från bakdelen. Av naturen visar hon sig alltid sluten och trampar fantastiskt under tyngdpunkten. Doriana har en utmärkt framåtrörelse, är självsäker och känslig (men inte bockande). Hon avslutade sitt bruksprov som femte bästa sto med totalpoängen 7,5. Dorians far D-Online e. De Niro var framgångsrik upp till Intermediaire I-nivå och är helbror till Anabell Balkenhols Dablino FRH, med vilken hon tävlade i VM och OS. På modersidan går linjen via Amie Petite till halvblodsstoet Tulipe och vidare till fjärde generationen Adlerbraut e. Adlersturm, som vann elitutställningen på DLG-utställningen 1984, via statspremiestoet Hessenperle till grundstoet Mandarine (Holst Stamm 5191).

Mer information och video på begäran eller på schroetershof.de
tTranslated
Pedigree
Segantini
Secret
Fidermark
Sezuan
Florestan
Doriana
D-Online
Amie Petite
De Niro
Asaro

Swantje SchröterFlag DE

37249 Neu-Eichenberg, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2021
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 221089
update
Published: 5/9/2024
Recently online
people 2 users are watching this item
remove_red_eye 0089
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: