For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Vacker PRE svart hingst unghingst för dressyr och fritid

translated
2721 Bad Fischau, Austria
remove_red_eye 0112
286 375,00 krOBO
25.000,00 €
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Stallion
Breed

Pura Raza Española (PRE)

Show 137 ads from 8 018,50 kr
chevron_right
Age (years) 4
Height (cm) 164
Type Warmblood
Color Black
Discipline Dressage
Other charactics Straight from breeder
Vacker PRE svart hingst unghingst för dressyr och fritid - Vi erbjuder en enastående PRE-hingst från 2020 till salu. Denna imponerande svarta hingst med en nuvarande höjd på 164 cm är inte bara ett blickfång, utan också en begåvad framtida dressyrpartner med den bästa karaktären.

Han vann omedelbart hjärtan hos alla i vårt stall och förtrollade oss med sin älskvärda natur, sin goda karaktär och sin skönhet. Hans exteriör är felfri och han har ett förtrollande ansikte och vackra, ärliga och milda ögon.

Denna unga hingst visar redan stor potential i dressyr och är redo att utvecklas vidare med rätt ryttare. Om du letar efter en elegant och begåvad häst som kan utmärka sig i både träning och tävling, är denna PRE-hingst det perfekta valet.

Joyero är inte alls envis och kan lätt hållas i ett blandat stall. Han kan också ridas med andra hästar utan något hingstbeteende. Vi erbjuder dock att kastrera honom om du inte vill ha en hingst eller inte får ha honom på din anläggning.

Den här talangfulla unghästen kommer direkt från La YEDRA-stuteriet nära Sevilla. Han växte upp där på stora fält i besättningen. La Yedra lägger stor vikt vid att hålla de unga hästarna i flocken så länge som möjligt. Vid extrem värme eller dåligt väder hålls de i stora gruppboxar. Joyero är efter Grandioso, som i sin tur härstammar från Triunfador, en exceptionell hingst från det välkända stuteriet Escalera.

Joyero är bekväm att sitta, har härliga mjuka gångarter och har varit under sadel i cirka 6 månader. Han reds in professionellt och på ett vattentäcke. Han ger bra och rör sig redan ganska bra i en sträckande position. Joyero har en bra skritt, en mycket bra trav och en bekväm galopp. Vi ser definitivt tävlingspotential i den här hästen och det skulle vara fantastiskt om han kunde utvecklas ytterligare.

Om du är intresserad och vill ha ytterligare information, tveka inte att kontakta oss.
tTranslated

E. MutschFlag AT

2721 Bad Fischau, Austria

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2023
EM
1 year with us
library_booksYou might also like
center_focus_strongShow ads near mechevron_right
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 226065
update
Published: 8/6/2024
Recently online
remove_red_eye 0112
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: