For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Ungt sto söker ny människa för livet

translated
42477 Radevormwald, Germany
remove_red_eye 0137
people 1
104 031,00 krOBO
9.000,00 €
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Mare
Breed

Pura Raza Española (PRE)

Show 136 ads from 8 091,30 kr
chevron_right
Age (years) 4
Height (cm) 176
Type Warmblood
Color Dapple gray
Other charactics
  • Home more important than price
  • Lunged
  • incl. horse passport
  • Halter broken
  • Barefoot
  • Protection contract
  • Loads well
Ungt sto söker ny människa för livet - Jamira har varit med mig sedan hon var 10 månader gammal och vi har redan lärt oss mycket. Föl-ABC, longering, horsemanship, skrämsel- och lugnträning och egentligen allt man kan göra utan sadel och sittande på den. Jamira kan alla typer av uppstallning, box, öppet stall, stor flock, liten flock. Hon har stått tillsammans med hästar i alla storlekar och åldrar, valacker och ston, har alltid välkomnat nya gruppmedlemmar på ett vänligt sätt och har själv funnit sig väl tillrätta i den nya gruppen efter ett stallbyte. Jag skulle säga att hon är mer av den lågrankade typen. Men hon står inte ut med allt. Bara hennes storlek och utseende gör henne till ett absolut blickfång, och hennes karaktär är oöverträffad. Om hon litar på någon går hon med på alla dumheter, hon är hårt arbetande och villig att lära sig. Hon tycker verkligen om sitt arbete och är angelägen om att komma in i det. Men kemin måste stämma.

Stoet står för närvarande uppstallat i ett öppet stall utan ridbana eller något annat. Hon kan därför inte "visas" i den bemärkelsen.

Jamira har precis fyllt 4 år och är därför fortfarande fluffig i huvudet. Jag är säker på att om hon får någon som tillbringar tid med henne varje dag så kommer det att bli ett fantastiskt samarbete. Det är svårt att skriva allt i en annons. Hör gärna av dig om du är intresserad så berättar jag mer när vi träffas eller pratar i telefon.

Jag låter dig prata med mig om priset, men jag kommer inte att "sälja" henne. Jag ser henne inte i en skola, eftersom hon inte är typen för det. Hon behöver en permanent vårdare
Hon är flisad och har just blivit maskad
Hon har naturligtvis ett hästpass och kommer med ett skyddskontrakt. Eftersom detta helt klart är en levande varelse som tänker och känner, kan jag inte ge några löften eller garantier.
Födelsedatum 11.03.2020
Ras PRE
Färg grå
Storlek för tillfället ca 176 cm
Kön sto
tTranslated

JanineFlag DE

42477 Radevormwald, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2021
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 224201
update
Published: 7/4/2024
Recently online
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0137
library_bookslisted in: