For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Ponnyer söker folk: Ridning i 82140 Olching

translated
80997 München, Germany
remove_red_eye 0018
1 079,77 kr
95,00 €
Send inquiry
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Ponnyer söker folk: Ridning i 82140 Olching - Kära hästkvinnor,
några av våra ponnyer letar efter en pålitlig, vänlig och väderbeständig ryttare i åldern 14 år och äldre för måndag till torsdag.

Vårt privata öppna stall med roundpen och liten ridbana ligger i Graßlfing - nära puben "Haderecker". Det är 10 minuters cykeltur till Gröbenzell S-Bahn-station och 15 minuters promenad till busshållplatsen Forstweg (linje 832). Vi söker en fritidspartner som har tid för en av våra ponnyer två gånger i veckan och som inte bara vill rida honom utan också göra markarbete med honom. Kan du inte göra det ännu? Det är inget problem! Du kommer att lära dig snabbt!

Våra ponnyer är inte de längsta, cirka 1,40-1,50 m långa. Därför passar du bra in bland dem om du inte är längre än 1,70 meter. Du bör också ha rättvisa tyglar och en balanserad sits - utan klippning, knuffar och ständig körning.

På tal om att rida: Vi använder alltid hjälm och rider bara ut med två eller fler personer. Det måste också vara klart innan man rider ut att ryttare och häst också är ett säkert team utomhus. Säkerheten först!

Vår stallchef ger stallmedlemmarna professionell individuell sitsutbildning och ridlektioner till specialpriset 25 euro för en halvtimme individuellt. Du kan också dela lektionen med en annan ryttare. Det är rättvist mot din ponny om du utnyttjar det här erbjudandet en eller två gånger i månaden.

Vi erbjuder inte ridlektioner för endast en dag, endast för utridning eller till ryttare som inte är förberedda för att ta lektioner i sitsutbildning.

Snälla, fuska inte när det gäller minimiåldern på 14 år och storleken. Åldern är en ansvarsfråga, rätt storlek är viktig för ponnyns hälsa.

Passar allt så här långt och kan du tänka dig att bli en del av vårt team? Vi ser fram emot att höra från dig. Skriv gärna något om dig själv och din "ridkarriär" (hur länge och var du har ridit eller har ridit), de dagar då du kan rida och vilken hästkaraktär du föredrar.
Fast pris för att dela häst: 95 euro per månad för två dagar i veckan, 125 euro för tre dagar i veckan. Det finns en pro rata gödseltjänst för varje ryttare i stallet.
tTranslated
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way

KerstinFlag DE

80997 München, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2023
Profile picture Kerstin
library_booksYou might also like
center_focus_strongShow ads near mechevron_right
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 230494
update
Last update: 2 days ago
Recently online
remove_red_eye 0018
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: