For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Hovtrimmare biomekaniskt utbildad i barhovsvård

translated
55442 Stromberg, Germany
remove_red_eye 0074
511,54 kr
45,00 €
Hovtrimmare biomekaniskt utbildad i barhovsvård - Hej kära hästvänner,

Jag heter Tina, är 38 år gammal och befinner mig mitt i den mest spännande utbildningsfasen i min yrkeskarriär. Jag har varit passionerad för hästar i årtionden. Från att ta hand om djuret, till ridning, till att få en smak av den traditionella sadelmakerihandeln. Samspelet mellan människor och hästar är så varierat och intressant att jag bestämde mig för att fortsätta mina studier.

En mycket stor del av varje hästs välbefinnande är en väl förstått och frisk hov. Naturen har skapat ett mästerverk här, som fungerar exceptionellt och ännu mer "genialt" så länge det behandlas på ett sätt som gör rättvisa åt samexistensen med oss människor och stöder naturens idéer i dess funktion.

I min utbildning vid Dr Zanger Training Institute (LTZ) lär jag mig för närvarande hovbehandling med inriktning på anatomi och biomekanik. Jag fokuserar på ämnen som biomotoriska färdigheter, hovkapselns form, orsaker till avvikelser i hovens form samt klassiska ämnen som hovvetenskap, sjukdomar, hållning och användning.

Jag är nu i ett skede där jag redan kan se tillbaka på en del praktisk erfarenhet. Oavsett om det gäller stora eller små hästar, ponnyer eller åsnor, även med osäkra djur, når jag alltid mitt mål med harmoni och tålamod.

Jag svarar gärna på dina frågor via e-post eller WhatsApp så att vi kan komma igång tillsammans och utveckla ett individuellt välbefinnandeprogram för din fyrbenta vän. Jag ser fram emot att höra från dig!

Bästa vänliga hälsningar
Tina Annemüller
Mobil: 0160 5630667
tTranslated
PayPal logo accepted.

Tina AnnemüllerFlag DE

55442 Stromberg, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 5/28/2024
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 222162
update
Last update: 5/28/2024
Recently online
remove_red_eye 0074
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: