For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Helt kundanpassade utomhusboxar och stall för hästar

translated
35485 Steinfurt, Netherlands
remove_red_eye 0058
Price negotiable
Model

Horsefriend Products Horse & Stable Mats

Shipping Possible
Rate now:
Helt kundanpassade utomhusboxar och stall för hästar - Entdecken Sie die ultimativen Außenställe von Horsefriend Products

Hos Horsefriend Products erbjuder vi dig maßgeschneiderte Außenboxen och Außenställe, som helt och hållet är anpassade efter dina specifika önskemål och behov. Oavsett om du vill ha en standardutvändig installation med Satteldach eller Pultdach, systemboxar eller fristående stallkonstruktioner - vi levererar allt.

Din önskan, vår utmaning
Vill du ha ett slutet stall med gång, putzplats, sadelkammare och skänk? Eller vill du ha ett öppet stall med en Vordach på 2,3 meter? Hos oss är allt möjligt. Wir sorgen für eine wartungsfreie Unterkunft für Ihre Pferde, genau nach Ihren Vorstellungen.

Flexibla konstruktionsalternativ
Ska stallet byggas med förfinade betongväggar? Det är inget problem. Boxarnas mått varierar från standardmässigt 3,3 meter bredd till 5 meter bredd, och även djup och höjd kan anpassas efter önskemål. Våra Ställe är standardmässigt utrustade med isolerade Sandwichpaneelen, men kan även utföras med Wellblech.

Mångfald och lager
Vi erbjuder en stor variation av modeller och storlekar som är tillgängliga direkt från lager. Dessutom kan vi erbjuda dig många alternativ till våra standardmässigt sammansatta ytterlägen, som till exempel:

- Flera hästboxar
- Större storlek på boxarna
- Större ytterdörrar
- Takrännor
- Olika (infällbara) foderbredder
- Helt utdragbara framvingar (med t.ex. mini-monitor)
- Olika trendbrädor (med och utan gitter)
- Stalldörrar och fönster
- Förvaringsutrymmen
- Rum för sadel
- Tvättutrymmen
- Foder- och foderrännor
- Ramper
- Skydd för galvaniserade delar i RAL-färger
- Stallmattor
- Övriga stalltillbehör

Komplett service
Om ni köper ett häststall hos oss, så tar vi gärna hand om allt från A till Ö. Ni kan hämta ert stall i Vriezenveen, men vi ber om tydliga anvisningar, så att ni kan genomföra monteringen själva. Vill du veta mer om hur vi tar över leverans och montering? Vårt Montageteam står för dig redo.

Specifikationer för våra ytterlägenheter:
- Elementstärken: standardmässigt 50x50mm eller 60x60mm
- Bredd på fram-, mellan- och bakände: 3000, 3500, 4000 mm
- Vägghöjd: 2200 mm/2300 mm
- Material: varmförzinkat stål (helt galvaniserat, fritt från korrosion)
- Wartungsfreie und stilvolle Planken nach Wunsch (schwarzes Kunststoff, braunes Kunststoff und Bambus order holzoptik)

Välj kvalitet och mått från Horsefriend Products och ge dina hästar hemmet som de förtjänar! Kontakta oss ännu idag, för att tillsammans skapa din idealiska ytterstall.

---

Horsefriend Products Deutschland är sedan nästan 30 år tillbaka på marknaden och har sitt säte i Vriezenveen, Nederländerna. Våra medarbetare har omfattande erfarenhet av hästsport och är ofta aktiva inom olika områden som springsaker eller klädsel. Vi sätter oss sedan decennier för hästarnas välbefinnande och levererar högkvalitativa produkter, som både är funktionella och estetiskt tilltalande.

Om du har frågor eller behöver ytterligare information, kontakta oss gärna. Vi erbjuder dig omfattande stöd från A till Ö, så att du hittar den bästa hästboxen för dina behov.

Kontakta oss idag för att få en hästbox Vorderwand Wave från Horsefriend Products Deutschland!

Vi är verksamma i Nederländerna, Belgien, Luxemburg, Frankrike, Tyskland, Österrike, Italien och i hela Europa, även över återförsäljare. To the seller's offerlaunch
tTranslated
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 222993
update
Last update: 6/11/2024
Recently online
remove_red_eye 0058
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: