For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Ganska sportig andalusier

translated
79618 Rheinfelden, Germany
remove_red_eye 0034
114 190,00 krOBO
10.000,00 €
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Gelding
Breed

Andalusian

Show 29 ads from 11 419,00 kr
chevron_right
Age (years) 6
Height (cm) 163
Color Bay
Discipline
  • Jumping
  • Dressage
  • Leisure
Other charactics
  • incl. horse passport
  • Halter broken
  • Reliable for trail riding
  • Broken-in
  • All Rounder
  • Lunged
  • Stands for the farrier
Ganska sportig andalusier - Det är med tungt hjärta som vi säljer vår 6-åriga andalusiska valack Calimero och letar efter ett kärleksfullt hem till honom. Calimero är en människovänlig häst som är väldigt ivrig att lära sig och som redan gör mycket bra saker för sin ålder. Han är 163 cm lång, har en ungdomlig statur och visar stor potential. Han har blivit inriden och älskar att arbeta utomhus, för hand och på marken, men behöver fortfarande ytterligare träning och stöd för att utvecklas fullt ut.

Calimero är motiverad när han rids och försöker alltid göra allt rätt. Han kan ibland bli lite rastlös för att han vill vara sin ryttare till lags. Tydliga, lugna signaler och en klart definierad rytm hjälper honom att orientera sig och slappna av. Om han förstår att det inte krävs något av honom för tillfället kan han lätt stänga av och snabbt lugna ner sig.

Calimero är pålitlig på fältet, både ensam och i grupp, och är säker i alla gångarter. Inte ens vägtrafik, traktorer eller kontakt med hundar och kor gör honom upprörd. Han håller sig lugn under skrämselträning med paraplyer, folier eller dukar. Med en lugn följeslagare klarar han också bortaträning eller kurser utan problem.

Calimeros beteende hos hovslagaren är exemplariskt och han är för närvarande skodd på alla hovar. Han behandlades nyligen av en osteopat som gav värdefulla tips för hans fortsatta utveckling - vi förmedlar gärna dessa till hans nya ägare.

Calimero bor för närvarande i en paddockbox på natten och tillbringar sina dagar i en hage med 8-10 andra valacker. Han passar bra in i flocken och ligger i mitten av rangordningen.

Vi söker personer med erfarenhet av hästar som kan ge Calimero trygghet med tydliga, lugna signaler och hjälpa honom att fortsätta växa. Han är en mycket känslig, kärleksfull häst som söker människor som uppskattar hans mjuka natur och som kommer att fortsätta att uppmuntra honom. Om du är intresserad ser vi fram emot att höra från dig!
tTranslated
library_booksYou might also like
center_focus_strongShow ads near mechevron_right
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 231974
update
Published: 10/23/2024
Recently online
remove_red_eye 0034
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: