For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Fritidshäst, holländskt WB-sto som söker sin människa

translated
34379 Calden, Germany
remove_red_eye 0008
51 513,75 kr
4.500,00 €
Send inquiry
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Mare
Breed

Hanoverian

Show 66 ads from 28 618,75 kr
chevron_right
Age (years) 4
Height (cm) 165
Type Warmblood
Color Bay
Discipline Leisure
Other charactics
  • Stands for the farrier
  • Home more important than price
  • Lunged
  • Halter broken
  • Companion
  • Barefoot
  • Broken-in
  • Protection contract
  • All Rounder
  • Loads well
Fritidshäst, holländskt WB-sto som söker sin människa - ! Ytterligare foton och videor kan skickas på begäran, eftersom Joy fortfarande lär sig mycket, är annonsen inte alltid uppdaterad, om Joy är intresserad av dig, vänligen kontakta oss här på annonsen eller mellan 16-20h via telefon eller WhatsApp på 01578 225 4010, vi ser fram emot att höra från dig!

Joy är en 4 år gammal, mycket folkorienterad, men också eldig och osäker, öm ung sto (holländskt varmblod) med en höjd av cirka 1,65 cm och mycket bra gångarter.
I flocken är hon högt rankad och impulsiv, men aldrig antisocial! Tyvärr kommer hon inte överens med våra två andra (handikappade) hästar, varför vi är tvungna att skiljas från henne.
Hon älskar att bli ompysslad eller på annat sätt sysselsatt i timmar i sträck. Därför behöver hon nu en erfaren och orädd, men också kärleksfull ägare som har en uppgift för henne. Hon är en total allroundhäst och kan göra nästan vad som helst, hon är alltid nyfiken!

På grund av sin unga ålder och en mindre diagnos får Joy inte ridas under det närmaste året, så hon bör inte delta i tävlingssport! Hon behöver dock ingen medicinering och hon är också inriden. Markarbete (förnuftigt, inget tråkigt, oändligt lungande), promenader etc. är för närvarande möjligt och absolut önskvärt!
! Joy har nyligen börjat gå i terräng som handhäst, och hon kan också stanna i hagen på egen hand och gå i terräng (men hon är säkrare i grupp, som det är med alla unga hästar...). !

Vi säljer Joy endast till bevisat goda och kärleksfulla händer som uppskattar henne inte bara som en fritidshäst utan också som en fritidspartner!
Under inga omständigheter kommer vi att sälja henne till ridskolor, ambitiösa tävlingsryttare / ungdomar eller återförsäljare, och vi kommer inte heller att sälja henne till ren stallning! Joy är inte heller en nybörjarhäst på grund av sin ålder och är inte på något sätt en viktbärare.

Joy går barfota och är helt problemfri när det gäller hovtrimning.
! Joy är nu också glad att bli lastad och har inget emot flexen under hovtrimningen alls!

Hon hålls i ett öppet stall på vintern och på sommarbete 24/7 på sommaren, vilket hon klarar mycket bra. Hennes nya hem bör också erbjuda gott om utrymme och möjligheter att gå ut.

Joy kan tränas med ett brett utbud av tillbehör (grimma, rep, träns, olika filtar ...).

Om du är intresserad av Joy och/eller har några frågor, vänligen kontakta oss! Naturligtvis kan Joy också besökas, grooming, promenader etc. är naturligtvis möjligt och önskvärt för att se om kemin passar :).
tTranslated
library_booksYou might also like
center_focus_strongShow ads near mechevron_right
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 232219
update
Published: 10/26/2024
Recently online
remove_red_eye 0008
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: