For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Dreamlike Paint Horse sto föl APHA

translated
38855 Wernigerode, Germany
remove_red_eye 0028
68 502,00 kr
6.000,00 €
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Dreamlike Paint Horse sto föl APHA - Hej, jag är lilla Chaska (Indian = förstfödd) och jag är ett Bay Tobiano-sto. Jag är född i april 2024 och söker en kärleksfull ägare efter avvänjning i december.
Min pappa är Deltagun Peppy MR, en 150 cm lång Paint-hingst med den allra bästa stamtavlan och 100% checkarv. Min mamma är FS Olenas Blue Chip. Min mamma är 5Panel n/n.
Jag har varit en riktig solstråle från dag ett och jag vill gärna gosa mycket. När jag blir stor kommer jag att vara ca 1,50 - 1,52 meter lång. Redan nu är jag ett mycket starkt och muskulöst föl. Jag är modig i min inställning till allt nytt och tycker om att utforska världen omkring mig.
Jag växer upp i en blandad flock i en paddock-trail miljö. Så jag kan springa, leka och äta så mycket jag vill. Jag hoppas att det förblir så med min nya ägare. Jag vill inte gå in i en box, inte ens på natten. Jag kan också stanna för uppfödning (från 250 euro per månad).

Fram till avvänjningen kommer Chaska att avmaskas regelbundet, få sina hovar trimmade regelbundet och lära sig fölets ABC. Det är mycket viktigt för oss att våra föl är väluppfostrade och vänliga.
Chaska får också ett hästpass och APHA-papper.
Om Chaska har väckt ditt intresse, vänligen kontakta oss för mer information. Våra föl placeras endast i artanpassad uppstallning (öppet stall/aktivt stall/paddock trail) och i kärleksfulla händer som också är beredda att ge sin lilla skatt ett liv med uppväxt och fri motion.
tTranslated

RainerFlag DE

38855 Wernigerode, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 223891
update
Published: 6/27/2024
Recently online
remove_red_eye 0028
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: