For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Deltagande i vård/ridning önskas (PsM)

translated
40885 Ratingen, Germany
remove_red_eye 0077
Price negotiable
Send price offer
Deltagande i vård/ridning önskas (PsM) - Vi söker förstärkning till vårt team!

Jag letar efter en fosterpartner för min 22 år gamla valack i Mülheim Saarn. Han kan fortfarande ridas efter lämplig muskelutveckling och träning (jag arbetar för närvarande med detta), så ett senare ridpartnerskap är inte uteslutet om det passar.

Du kommer att passa in hos oss om du är nöjd med att lära känna honom från marken (promenader, longering, markarbete) fram till sen vår / sommar.

Du passar oss om du är myndig och väger högst 70 kg (åtminstone om du också vill rida) och också är bekant med energiska hästar (ingen bockning eller montering, men ibland "gå" framåt när du rider, åtminstone på våren - han är ännu inte en gammal häst och har karaktär :-) och testar hur seriös du är i början).

Du kommer att passa in hos oss om du är väderbeständig (tyvärr har vi ingen inomhusarena) Ridbana och roundpen, liksom en mycket trevlig "promenad" och ridområde finns tillgängliga.

Du kommer att passa in hos oss om du är lika okomplicerad som vi är, om vi kan lita på dig och om djurets välbefinnande är lika viktigt för dig och du agerar därefter.

Du får ett okomplicerat team. Du kan välja dag(ar) flexibelt (helst oftare under semesterperioder eller när jag är på affärsresor), förutom att förbereda fodret för de kommande dagarna och fritiden med hästen, har du inget att göra i stallet.
Du får en fantastisk stallgemenskap, du kan alltid hitta någon att ta en promenad eller rida ut med. På dina dagar har du din egen häst, så att säga.

Om vår annons tilltalar dig är du välkommen att kontakta mig så kan vi boka en tid för att prata över telefon.
tTranslated
PayPal logo accepted.

ChrissyFlag DE

40885 Ratingen, Germany

mood Satisfaction: Excellent
edit_calendar Active since 2022
Profile picture Chrissy
2 years with us
library_booksYou might also like
center_focus_strongShow ads near mechevron_right
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 215917
update
Last update: more than six months ago
remove_red_eye 0077
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: