For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

vacker Quarter Horse-valack med stora ramar

translated
31582 Nienburg, Germany
remove_red_eye 0137
people 3
Sold
This horse has already been sold.
Gender Gelding
Breed

American Quarter Horse

Show 132 ads from 4 547,92 kr
chevron_right
Age (years) 4
Height (cm) 155
Type Warmblood
Color Black
Discipline Leisure
Other charactics
  • Lunged
  • incl. horse passport
  • Halter broken
  • Broken-in
  • 5 panel test N/N
  • Stands for the farrier
  • Loads well
vacker Quarter Horse-valack med stora ramar - Till salu är Voodoo, en fyra år gammal Quarter Horse valack. Han har färgen par excellence: svart. Och utan några markeringar. Voodoo är en rammig häst med en harmonisk kropp. Hans långa man gör honom också till ett riktigt blickfång. Han är 155 cm lång och kan därför lätt täcka längre och/eller tyngre ryttare. Med sina långa och raka ben motsvarar han den moderna allround-sporthästtypen. Den svarta hingsten är en direkt Shiners Voodoo Dr. (3 Million Dollar Sire) son från ett Topsail Whiz uppfött sto. En stamtavla av finaste kvalitet. Voodoo fick sin grundutbildning i professionell ridning. Han är ospänd, startades sent och försiktigt, hade tillräckligt med tid att utvecklas och växa. Alla grundläggande gångarter reds på ett bra sätt och manövrarna var lätta att börja med. Han är okomplicerad att rida, visar alltid mycket fina rörelser under sadeln och är också bekväm att sitta. På jobbet är Voodoo villig att prestera och ganska känslig. Han reagerar uppmärksamt och fint på hjälperna hela tiden, men utan att bli hektisk.
Valacken är entusiastisk över trail poles och varierad ridning. Tack vare sitt trevliga temperament skulle Voodoo också vara en bra fritidspartner för ryttare utan stora ambitioner. Han är inte impulsiv eller för snabb, har god uthållighet och kan lätt stå stilla i några dagar. Voodoos karaktär är öppen för nya bekantskaper och han deltar gärna i markarbete. Han tycker också om långa promenader med sin ägare.
När han rider "helt ensam" i okända omgivningar reagerar han ibland lite osäkert på grund av sin unga ålder och söker då bekräftelse från sin ryttare. Han föredrar alltid att stå stilla framför att springa iväg. Voodoo är en riktig gentleman att hantera, alltid redo för skoj och uppmärksam. Han söker uppmärksamhet från sina människor, älskar att bli ompysslad och älskar att gosa (även utan en morot). Han är bra i hängaren och har bara sett veterinären för vaccinationer / tandkontroller hittills. Han kommer endast att säljas på grund av tidsbrist och endast till den bästa ägaren.
Plats: 04315 Leipzig To the seller's offerlaunch
tTranslated
Pedigree
Shiners Voodoo Dr
Shining Spark
Voodoo Chic
Genuine Doc
Diamonds Sparkle
Smart Chic Olena
Lenas Black Witch
Easy Otie Moon
Easy Otie Whiz
Peps Piper
Topsail Whiz
Miss Poco Easy
Haidas Little Pep
Genuine Moonshine

Pferdemarketing OstFlag DEKerstin Rehbehn

31582 Nienburg, Germany

mood Satisfaction: Excellent
edit_calendar Seller (commercial) since 2022
KR
1 year with us
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 214956
update
Published: 2/21/2024
Recently online
people 3 users are watching this item
remove_red_eye 0137
library_bookslisted in: