#superstar #psghorse

85395 Bayern - Attenkirchen, Germany
remove_red_eye 0051
738 367,50 kr
65.000,00 €
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Stallion
Breed

Pura Raza Española (PRE)

Show 130 ads from 7 951,65 kr
chevron_right
Age (years) 12
Height (cm) 164
Type Warmblood
Color Gray
Other charactics
  • Licensed
  • X-rays available
  • Lunged
  • incl. horse passport
  • Halter broken
  • Reliable for trail riding
  • No eczema
  • Stands for the farrier
  • Vet check
  • Loads well
Puskas de Susaeta...

...är vår absoluta superstjärna i stallet! Han är en enastående och mycket talangfull dressyrcrack som befinner sig på en riktig St.-Georg-nivå (PSG-nivå). Från allra första stund imponerar han med sin närvaro, sin förstklassiga konformation med utmärkt överlinje och enorm frihet i axeln. Han imponerar också med sin speciella, flerskiktade karaktär. Puskas gillar att vara nummer 1 och vill ha odelad uppmärksamhet - han letar efter sin värdiga danspartner.

Denna licensierade Pura Raza Española-hingst arbetar på högsta nivå under en professionell ryttare, men kan ridas lika bra av ungdomar och i lektioner i höga lektioner. Vi värdesätter honom för hans starka nerver, ärlighet och rättvisa gentemot svagare ryttare. Som lärare är den här hästen ovärderlig, eftersom han håller upp en spegel för sin ryttare i varje enskilt ögonblick.

Särskilt anmärkningsvärd är hans enastående ridbarhet, som får hjärtat att slå snabbare hos varje dressyrryttare. Han rids till punkt och pricka med utmärkt impuls i trav, som har en uttalad upphängningsfas. Han behärskar piaff och passage till fulländning, liksom alla sidvärtsrörelser i alla gångarter, galoppiruetter och galoppombyten till serieombyten. Han visar också en imponerande spansk skritt, naturlig passage i longen och är också vältränad i markarbete och fritt arbete. Han har nyligen deltagit i en kurs i working equitation under Eduardo Almeida. Han är lika bekant med WE-kursen som han är med att arbeta på garrocha. Han har redan tidigare år arbetat med detta och ridits med en hand. Han njuter uppenbarligen av att dansa under och runt garrocha med flygande byten och att dra till sig allas uppmärksamhet. Han är van vid terrängritter i alla tre gångarter med en annan häst som sällskap, men han lämnar också gården säkert på egen hand.

Utan tvekan är han en exceptionell talang vars stolthet och magnifika utstrålning är oöverträffad!

Puskas kommer från de allra bästa linjerna (Yeguada Susaeta, Benitez, Bohorquez). Som en spottbild av sin världsberömda far, elithingsten "Impaciente II", lämnar vår dressyrcrack inget att önska.

Han är helt oproblematisk med andra hästar - inklusive ston - och gillar att hålla sig för sig själv. Självklart är han avmaskad, vaccinerad, osteopatiskt undersökt och har regelbundet visats upp för hovslagaren (för närvarande skodd fram). Han är godkänd för export till Amerika och har alla nödvändiga tester.

Om du har en häst som du vill sälja är det bara att höra av dig till oss. Vi köper, byter in eller marknadsför din häst åt dig fram till den slutliga försäljningen. Mer information finns på www.wow-pferd.de
To the seller's offerlaunch
tTranslated
Pedigree
Impaciente II
Talisman IV
Fumana
Navarro VI
Tetis
Expres
Caprichosa XVI
Eventa
Oficial XXIX
Redonda VI
Nevado IX
Oficiala XI
Albero II
Noruega

WOW PferdFlag DE

85395 Bayern - Attenkirchen, Germany

mood Satisfaction: Excellent
open_in_new wow-pfe... Show
edit_calendar Seller (commercial) since 2021
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 223701
update
Published: 6/23/2024
Recently online
remove_red_eye 0051
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: