For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

PRE Crossed Stute

translated
03801 Alcoy, Spain
remove_red_eye 0093
68 205,00 krOBO
6.000,00 €
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Mare
Breed

Pura Raza Española (PRE)

Show 130 ads from 7 957,25 kr
chevron_right
Age (years) 4
Height (cm) 160
Type Warmblood
Color Chestnut/Sorrel
Other charactics
  • Lunged
  • incl. horse passport
  • Halter broken
  • Reliable for trail riding
  • No eczema
  • Straight from breeder
  • Barefoot
  • All Rounder
  • Home more important than price
  • Broken-in
  • Stands for the farrier
PRE Crossed Stute - Africa ist eine 4 Jahre junge Fuchs PRE x Araber Stute

Idealisk för Cowgirl eller Working Equitation, eller till och med för långdistansridning. Hon har mycket fina rörelser och en super anhänglichen karaktär. Den är tillverkad av Amador Martín, den mest kända Vaquera-ryttaren i Spanien.

Han är en musiker som alltid vill vara aktiv - han älskar barn och barns lekar. Hon är nu inne i sin utbildning i Natural Horsemanship och har en mycket bra bakgrund där vi integrerar alla hennes kommandon och känslor.

Sie geht ohne Problem ins Gelände und wird bitless geritten. Im Vollgallopp im Gelände muss man nurmal einmal kurz pfeifen und die junge Stute bleibt sofort stehen.

Hon kommer att fortsätta att röra sig och bli sjuk. Sie ist eine sehr ruhige Stute und sehr selbstbewusst. Det är ett mycket lugnt rum och mycket självsäkert. Det skulle vara perfekt för människor som vill njuta av en lugn och lugn plats.
Sie liebt es, in Freiheit zu arbeiten und ist super mit ihren Menschen verbunden.

Wir suchen nur ein 5-Sterne-Haus mit Offenstall und Weide-Möglichkeit sowie Herde, da sie eine ganz besondere Stute ist. I Herde är hon helt oproblematisk. Här lever hon med ytterligare Stuten, einigen kleinen Hengstfohlen och en Mini Shetland Pony. Hon passar alla och löser alla konflikter.
Vi skickar gärna ytterligare videor från Afrika.


Alla våra hundar är vår egen verksamhet. Wir bieten oder verkaufen keine Händlepferde. Att garantera 200% av deras löner, deras deltagande i familjen, deras bibehållande av olika rättigheter, deras rättigheter enligt lag, deras utbildning och träning etc. Wir können auch stolz sagen das wir das Pferd von vorne bis hinten kennen.
Träningen av våra hundar börjar på ett mycket hälsosamt och progressivt sätt, eftersom vi alla börjar med element av desensibilisering och hela tiden börjar samarbetet och det gemensamma arbetet mellan lärare och hund för att skapa en koppling och kommunikation med hunden. Vi har vår egen träningsmetod (inspirerad av Parelli, ProRide, etc.).
Vi använder inte någon form av Serreta. Alla våra unga ryttare undervisas med ett knutförbättringssystem och vi lär dem grunderna och kommandona med timern, innan vi börjar med det första steget i satteln, så att de redan är vana vid de olika kommandona (stopp, travers, galopp, steg, retur, backswing etc.).
Vi arbetar också i Liberty med våra spelare för att främja deras spel, deras förtroende, deras passion och motivation gentemot oss och vår process.
Alla våra hundar lever på stora öppna fält där vi fokuserar på interaktionen mellan vissa hundar och andra.

De har fria platser där de kan umgås med andra hundar, leka med dem, leka med dem, äta med dem, simma med dem eller simma med dem. De kommer att matas med vatten och ljus och de kommer att få mos av märket Pavo samt lämpliga livsmedelstillsatser, som kommer att anpassas till de enskilda djurens behov.
tTranslated

Yeguada TrébolFlag ES

03801 Alcoy, Spain

mood No ratings yet
edit_calendar Seller (commercial) since 5/20/2024
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 221651
update
Published: 6/26/2024
Recently online
remove_red_eye 0093
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: