For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services
Oldenburger Zuchtstute, Martina, Horses For Sale, Längenfeld

Oldenburgs avelsstona

translated
6444 Längenfeld, Austria
remove_red_eye 0528
people 5
Sold
This horse has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Mare
Breed

Oldenburger

Show 38 ads from 40 066,25 kr
chevron_right
Age (years) 14
Height (cm) 166
Type Warmblood
Color Bay
Discipline
  • Breeding
  • Dressage
Other charactics Home more important than price
Oldenburgs avelsstona - Ett mycket harmoniskt brunfärgat sto med bra GGA. C-Durs mormor Cosima uppföddes av Paul Wendeln och är en ättling till en av de mest kända stofamiljerna i Tyskland. Denna stofamilj till Cinderella tilldelades titeln National Champion Family i Tyskland 1990. Cosima är helsyster till hingsten RTL som godkändes 1991.

Fadern till hennes mor Don Gregory, den nu 24-årige hingsten, som själv var framgångsrik i dressyrringen upp till Grand Prix-nivå, producerade tio godkända hingstar, bland annat Oldenburg Champion Stallion, tvåfaldig Bundeschampion, dressyrhästvärldsmästare och framgångsrik dressyr på avancerad (S) nivå Don Davidoff samt HLP. Följt av ytterligare goda ston med många internationella framgångar i avel såväl som i sport tillhör Cinderellas avkomma numera en av de mest framgångsrika linjerna inom Oldenburg-aveln.

Hon födde fem mycket bra föl med mycket uttryck, mycket eleganta och långbenta, långa, långa och med stor GGA och en fantastisk karaktär (foton och videor finns tillgängliga).

Stoet själv står i en stohjord, på natten i en box, på sommaren även 24 timmar på bete, hon fölar lätt och utan problem, är mycket välartad och lugn vid alla undersökningar, både vid smedjan och vid hygglig körning av släpvagn. Och är en fantastisk mamma.
Född 12.1.2009

Stoet befinner sig i Tirol 6444

Till salu med tungt hjärta på grund av att jag slutar med avel.

Stoet blev inridet av en professionell ryttare när hon var tre år gammal, tävlade i dressyrprov i nybörjarklass för unga hästar, har varit hos mig sedan hon var fyra år gammal och har inte längre ridits på grund av mina eller hennes graviditeter.

Stamtavla se bilder
tTranslated
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 194204
update
Published: 5/11/2023
people 5 users are watching this item
remove_red_eye 0528
library_bookslisted in: