For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Max Benz Dressage Saddle Grand Prix Special 17,5 tum brun mono flap

translated
46514 Schermbeck, Germany
remove_red_eye 0562
Sold
This item has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Max Benz Dressage Saddle

Seat size 17.5"
Colour  Brown
Condition Used - Damaged
Rate now:
Max Benz Dressage Saddle Grand Prix Special 17,5 tum brun mono flap - Här erbjuds en äldre brun dressyrsadel från det ädla märket Max Benz. Sadeln har följt mig troget i många år och är fullt användbar. Sitsen är 17,5 tum. Även efter alla dessa år är sadeln fortfarande i originalskick. Magsäcksbredden bör vara någonstans mellan 30 och 32. Den är inte stämplad i sadeln. Sadeln har alltid varit på ett smalt, ca 1,70 m högt warmblood. "Tyvärr har min häst fått mycket muskler så att sadeln nu ligger lite "uppåt". Jag måste därför lämna den med tungt hjärta.
Tyvärr är övergången från sadelklaffen till axelpanelerna lös på undersidan. Enligt sadelmakaren har läderet på panelen helt enkelt blivit poröst på grund av åldern. Han rådde mig då att inte limma över den för att undvika att hästen skulle få skavda kanter. Jag har alltid använt sadeln med en vanlig sadelunderlag. Den har aldrig gått sönder längre. Jag har försökt att visa fläckarna på bilderna så bra som möjligt. Trots dessa åldersrelaterade slitagetecken är sadeln fullt användbar och ger en otroligt säker sittkänsla med en optimal närkontakt med hästen. Jag lät göra om bryggorna för två år sedan. De är i gott skick.
Jag tror att sadeln fortfarande kan användas på ett bra sätt. Den kan också användas för att bryta in unga hästar. Ta en titt på den och se själv. Föremålet finns i Schermbeck.
tTranslated
PayPal logo accepted.
Endast upphämtning efter föregående inspektion.
tTranslated

VanessaFlag DE

46514 Schermbeck, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2020
V
4 years with us
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 153806
update
Last update: more than six months ago
remove_red_eye 0562
library_bookslisted in: