For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Kreativt golvarbete

translated
80639 München, Germany
remove_red_eye 0113
Sold
This item has already been sold.
Model

Cadmos Verlag Books

Condition Used - Like New
Rate now:
Kreativt golvarbete - Markarbete är ett perfekt komplement till arbete med hästen under sadel. Det ger inte bara variation, tränar kroppsmedvetenhet och är skonsamt för hästens rygg och leder, utan hjälper också människor och hästar att förbättra sin kommunikation och stärka det ömsesidiga förtroendet. Självförtroendet hos oroliga ryttare främjas när de lär känna och förstå sin häst relativt säkert från marken. För osäkra hästar är markarbete mycket lättare att förstå och mer logiskt än ryttarens hjälpmedel från sadeln, eftersom hästen, som är visuellt orienterad, hela tiden kan hålla människan inom synhåll.
Med lite ansträngning kan markarbete utföras praktiskt taget var som helst - även om marken är frusen på vintern, om du bara har några få minuter med hästen eller om andra orsaker hindrar ridning.
I denna grundbok för nybörjare inom markarbete förklarar Karin Tillisch på ett beprövat och levande sätt allt som är värt att veta för de första stegen tillsammans med hästen och visar idéer om hur man med några få idéer kan göra träningen från marken kreativ och varierad. De som införlivar detta markarbete i sin kontakt med hästen kommer att vara optimalt förberedda för senare ridning och kan se fram emot mycket bättre framsteg i sitt arbete under sadeln.
tTranslated
library_booksYou might also like
center_focus_strongShow ads near mechevron_right

SternchenFlag DE

80639 München, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2021
S
3 years with us
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 164471
update
Last update: more than six months ago
Recently online
remove_red_eye 0113
library_bookslisted in: