For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Kieffer Ascona 2 dressyrsadel 17 svart-cognac som ny 1:a hand många tillbehör kvarvarande garanti

translated
34431 Marsberg, Germany
remove_red_eye 0114
Sold
This item has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Kieffer Dressage Saddle chevron_right Ascona 2

Seat size 17"
Colour  Black
Condition Used - Like New
Date of purchase 2020
Shipping Possible
Rate now:
Kieffer Ascona 2 dressyrsadel 17 svart-cognac som ny 1:a hand många tillbehör kvarvarande garanti - Jag erbjuder en helt ny dressyrsadel deluxe från Kieffer, 1: a hand, original sadelpass tillgängligt!


Denna pärla har modellnamnet : Ascona 2 och tillverkades efter mina önskemål, därför har den många extrafunktioner som hyllmodellen inte har. Den har en mycket bekväm sits som stödjer rätt passform och inte snävar in. Sitsstorleken är 1, vilket motsvarar en 17/17,5 tums storlek för Kieffer. Den första extrautrustningen är kardborrebandet, som vanligtvis inte monteras. Detta gör att fingerborgen kan placeras exakt där ryttaren behöver den (kortare och längre lår). Det långa tränset med mitt- och Y-upphängning lämnar axeln fri. Den främre bakre kammaren gör att hästar med uttalad manke har gott om utrymme. DP-panelerna som jag har valt ger ytterligare axelfrihet och fördelar ryttarens vikt mycket bra på hästens rygg. Även bra för hästar med atrofierade trapeziusmuskler!

På min begäran är sadeln i den befintliga färgdesignen i svart, helt dubblerat premiumläder med små vadderade fickor, de detaljerade dekorativa sömmarna samt pipingfärgen är i cognac och belyser de vackra detaljerna i sadeln mycket bra! Det finns en graveringsplatta fäst på baksidan som fortfarande är oanvänd. Bred virvelkanal. Förvaras torrt inomhus med originalskydd. Måtten kan tas från bilderna.

Sadeln har det exklusiva trädet och kan därför justeras kallt av sadelmakaren. Nuvarande sadelgjordsvidd är ca 34.


Om jag inte var tvungen skulle jag vilja behålla den. Jag hade en allvarlig olycka som orsakade en mycket lång paus från ridning. Min valack använde denna tid för att förändras så mycket att sadeln inte ens användes på 3 månader. Den första fyllningen har inte ens satt sig ännu och det finns knappt några spår av sadelgjorden på tränset. Jag tror att bilderna talar för sig själva... Sadeln var på en normal varmblodig häst med en normal svängning i ryggen. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta mig.


Den vanliga sadeln kostar 3600 € utan extra, med mina speciella önskemål ytterligare 500 € på toppen. Det är verkligen en premiumsadel som är absolut värd pengarna. Det finns också en garanti på sadelträet.


Privat försäljning utan returrätt, garanti eller ansvar för materialfel.
tTranslated
PayPal logo accepted.
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way

Mareike KFlag DE

34431 Marsberg, Germany

mood Satisfaction: Excellent
edit_calendar Active since 2019
MK
5 years with us
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 205592
update
Last update: more than six months ago
Recently online
remove_red_eye 0114