#germanbreed #exklusivallrounder

translated
85395 Bayern - Attenkirchen, Germany
remove_red_eye 0107
146 537,55 kr
12.900,00 €
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Mare
Breed

Spanish Sport Horse

Show 7 ads from 28 398,75 kr
chevron_right
Age (years) 3
Height (cm) 155
Type Warmblood
Color Dun
Other charactics
  • incl. horse passport
  • Halter broken
  • No eczema
  • Straight from breeder
  • All Rounder
  • Lunged
  • Stands for the farrier
#germanbreed #exklusivallrounder - Martini från Steinreb...

...detta är ett unikt tillfälle att förvärva en enastående allroundmaskin i en speciell lackfinish.

Särskilt värt att nämna här är att detta dunfärgade sto kommer från tysk uppfödning, har fått fölpremien och har registrerats som en "spansk sporthäst" hos Bavarian Special Breeds Association. Hon har därför fullständiga papper, vilket gör henne lika värdefull för framtida avel.

Denna unga "Golden Lady" är en personlighet med stark karaktär som alltid agerar eftertänksamt, men som ändå vet vad hon vill. Om du har denna juvel på din sida kommer hon att gå igenom eld för dig. I enlighet med sin ålder är hon redan longerad, arbetad från marken och känner till terrängbanan såväl som promenader i handen. Nu förbereds hon försiktigt för inkörning. Den mänskliga kontakten från dag ett och den tyska uppfostran märks tydligt här och betalar sig fullt ut.

Martini är efter en Pura Raza Española-hingst (dun, 1,60 m) och ett polskt varmblodssto (kastanj, 1,72 m). Hennes beräknade sluthöjd kommer att bli ca 1,66 m. Hon kommer att vara kraftig och därför täcka bra. Modern var en mycket pålitlig lektionshäst som visade sig vara en allroundhäst på ridskolan. Fadern är välutbildad i klassisk dressyr. Han kan besiktigas på plats.

Vi skulle gärna sätta dig i direktkontakt med uppfödaren "Pferdehof Steinreb", som har andra unghästar av speciell ras till salu, inklusive några i speciella färger:

På bild 1 - 5 ser du Martini (3 år, spansk sporthäst, sto), på bild 6 + 7 Ulicia (2 år, Leonharder, sto), på bild 8 "Caramell" (2 år, Cruzdao Iberico sto), på bild 9 + 10 "Stradivari" (2 år, varmblod, sto). På de tre sista bilderna kan man se "Respetado VII", far till Martini, Ulicia och Caramell.

Naturligtvis har alla hästar avmaskats regelbundet och varit hos hovslagaren. De kan också vaccineras på begäran. Fler bilder kommer att följa.

Om du har en häst som du vill sälja, vänligen kontakta oss. Vi kommer att köpa, byta in eller marknadsföra din häst åt dig fram till den slutliga försäljningen. Mer information finns på www.wow-pferd.de

tTranslated
Pedigree
Respetado VII
Revoltoso XXIX
Bandolera CIV
Malta
Sopel
Metaxa

WOW PferdFlag DE

85395 Bayern - Attenkirchen, Germany

mood Satisfaction: Excellent
open_in_new wow-pfe... Show
edit_calendar Seller (commercial) since 2021
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 223013
update
Published: 6/11/2024
Recently online
remove_red_eye 0107
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: