For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Foderråd häst

translated
82281 Egenhofen, Germany
remove_red_eye 0308
people 1
1 393,20 kr
120,00 €
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Foderråd häst - Visste du att det förr i tiden inte fanns några sjukdomar som galna, laminit, kolik och så vidare? Dessa sjukdomar uppstod först med den industriella produktionen av hästfoder som var så billigt som möjligt och rikt på energi.
Jag föll själv i denna fälla och utfodrade min häst illa och fick kvittot. Efter det studerade jag hästfoder och gjorde utbildningen för att bli foderrådgivare, sedan dess mår min häst så mycket bättre. Idag har jag en pssm 2 häst som är fullt resilient och är i god form även på vintern.
Hör gärna av dig till mig så kan jag säkert hjälpa dig att optimera det ena eller det andra.
Dessutom utbildar jag mig ständigt inom biomekanik. En blockerad skänkel kan också leda till hosta, som inte kan behandlas enbart med örter utan endast kan förbättras. Jag vill göra det så holistiskt som möjligt så att du och din häst blir hjälpta så mycket som möjligt och framför allt så att du slipper veterinärbesök så länge som möjligt. För en häst som är hälsosamt tränad, har smidiga fasciae och är välanpassad av fodret behöver inte veterinär så snabbt.

I bästa fall kommer jag också till ditt stall och vi tittar på din häst i detalj och diskuterar målen. Men även om du inte befinner dig i närheten hittar vi en lämplig lösning. Jag är särskilt intresserad av lever och pssm, men även av allt annat.
Jag ser fram emot att få träffa dig

Förfarande: Du kontaktar mig och berättar något om din häst. Om vi inte kan träffas personligen vore det bra med bilder, kanske ser jag ett eller två förbättringsområden och vi kan prata om vad du har försökt hittills, vad målet är och hur vi kan nå dit. Jag kommer alltid att finnas där för att svara på alla frågor du kan ha. I slutet av den här kuren, jag räknar inte efter 4 veckor utan så länge som kuren tar din häst och i slutet har vi ett avslutande samtal om hur vi ska gå vidare efteråt. Om vi inte riktigt har nått vårt mål än eller om det tyvärr finns hästar där man bara måste fippla lite längre tills man hittar rätt så finns jag vid din sida. Mitt mål är först och främst en frisk häst och jag lägger ner mitt hjärta och min själ i det. Jag tittar också gärna på din träning och kan ge dig en eller två impulser till förbättringar. För hur hästen rör sig gör också stor skillnad i hästens utfodring. Så du ser. Du får ett stort paket av mig.
tTranslated
PayPal logo accepted.
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way

Natascha EckerFlag DE

82281 Egenhofen, Germany

mood Satisfaction: Excellent
edit_calendar Active since 2022
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 196493
update
Last update: more than six months ago
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0308
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: