For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Fantastisk valack för den ambitiösa fritidsryttaren

translated
73655 Plüderhausen, Germany
remove_red_eye 0243
Sold
This horse has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Gelding
Breed

American Quarter Horse

Show 134 ads from 4 552,40 kr
chevron_right
Age (years) 8
Height (cm) 154
Type Warmblood
Color Bay
Discipline Leisure
Fantastisk valack för den ambitiösa fritidsryttaren - Till salu är den 8 år gamla QH valacken Rugged Collin, född den 10.05.2015.
Hans far Aladino Lark var en mycket ridbar uttrycksfull hingst med vackra mjuka gångarter. Hans farfar Rugged Lark var "AQHA:s ambassadör" och en av de mest mångsidiga quarterhästarna någonsin.
Collin kommer från Marion Müllers vackra avel från Toscana. Där fick han njuta av sitt liv i paddocken fram till juni 2018 och kom sedan till mig i Tyskland helt rå.
Collin har en mycket känslig & människoorienterad karaktär och behöver en vårdgivare som är lugn, känslig och inte hektisk och utstrålar säkerhet & förtroende. Collin har en solid grundutbildning (inga reiningmanövrar). Han rids på fritiden (ridlektioner och kurser) och går off-road ensam och i grupp, han är också van vid hundar när han är ute och rider.
Collin är för närvarande uppstallad i en stor paddockbox, i paddocken är han i en stor valackflock och är oansenlig där.
Som alla hästar har Collin många goda egenskaper, såsom villighet att lära sig, snabb uppfattning, bra samarbete vid ridning, gosig etc., men han har också några "inte så bra" egenskaper.
Collin är ibland nervös och gör ett språng åt vänster eller höger och behöver därför en erfaren person som kan ge honom trygghet i sådana situationer. Men även efter en kort förskräckelse är Collin helt avslappnad igen inom en mycket kort tid och du kan fortsätta rida / göra som om ingenting hade hänt.
Jag skulle vilja hitta Collin ett kärleksfullt hem där han inte är en bit sportutrustning utan en familjemedlem. Detta är inte en nödförsäljning och jag kommer bara att ge Collin i de bästa händerna.
tTranslated
library_booksYou might also like
center_focus_strongShow ads near mechevron_right

LatissaFlag DE

73655 Plüderhausen, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2023
Profile picture Latissa
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 207707
update
Published: 11/21/2023
remove_red_eye 0243
library_bookslisted in: