For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Drömhäst i guld palomino

translated
31582 Nienburg, Germany
remove_red_eye 0210
people 3
Sold
This horse has already been sold.
Gender Gelding
Breed

American Quarter Horse

Show 133 ads from 4 574,20 kr
chevron_right
Age (years) 17
Height (cm) 145
Type Warmblood
Color Palomino
Discipline
  • Western
  • Leisure
Other charactics
  • Reliable for trail riding
  • X-rays available
  • Home more important than price
  • incl. horse passport
  • Halter broken
  • Stands for the farrier
  • Loads well
Drömhäst i guld palomino - Ort: 04420 Markanstädt Till salu är Frozen, en 17 år gammal Quarter Horse valack i drömfärgen Gold Palomino.
Beskrivningen drömhäst gör honom rättvisa i alla avseenden. Han imponerar inte bara med sin stora krämiga kropp, utan också med sin vackra långa blonda man och sitt uttrycksfulla huvud. Hans stamtavla lämnar inte heller något övrigt att önska. Men det som räknas mycket mer är hans fantastiska karaktär, det finns inget han inte skulle göra för sin människa. Oavsett om det är spårstänger eller att plaska runt i vattnet, älskar han varierad träning, liksom grooming, gos och markarbete. Valacken har en mycket bra grundläggande westernutbildning, men känner sig mer bekväm på fältet. Frozen tycker om att gå ut ensam och i grupp, klättra över träd eller genom diken och älskar vatten. Han är ibland snabb i galopp på fältet och ibland ganska tyst, beroende på hans humör för dagen.
Hans temperament är mer av den lugna sorten och Frozen tar hellre en paus än springer iväg. Med sina 1,45 cm är han inte en av de längsta representanterna för sin ras. Valacken är en kraftig häst, men måtten på hans nya partner bör passa inom rimlighetens gränser. För närvarande hålls han utomhus på dagen och i en box på natten, men ett öppet stall skulle vara idealiskt för honom, eller åtminstone bör han få mycket motion. Han skulle gärna hållas i ett litet privat stall, som han också är bekant med.
Han är mycket okomplicerad, oavsett om det gäller hovslagaren, trailerkörning eller veterinärbesök. Frozen känner också till allt som ingår i det vardagliga stalllivet, inklusive traktorer, hundar och barn i alla åldrar. På grund av ett medicinskt tillstånd kommer han att säljas långt under sitt värde och endast som en fritidshäst. Ingen nödförsäljning, placera före pris. To the seller's offerlaunch
tTranslated
Pedigree
Quarter Horse
Quarter Horse
library_booksYou might also like
center_focus_strongShow ads near mechevron_right

Pferdemarketing OstFlag DEKerstin Rehbehn

31582 Nienburg, Germany

mood Satisfaction: Excellent
edit_calendar Seller (commercial) since 2022
KR
1 year with us
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 226215
update
Published: 8/26/2024
Recently online
people 3 users are watching this item
remove_red_eye 0210
library_bookslisted in: