For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Deltagande i skötsel/ridning

translated
12355 Berlin, Germany
remove_red_eye 0012
Sold
This item has already been sold.
Model

Zuverlässige RB/PB gesucht

Deltagande i skötsel/ridning - Jag letar efter förstärkning för mitt 6-åriga sto, 155 cm höjd. Eftersom hon har varit i en låda under lång tid på grund av en operation, kan hon inte ridas ännu eftersom viktiga muskler måste byggas om först. Men bortsett från ridning är allt möjligt.
Oavsett om det handlar om promenader, markarbete, lösgörande arbete, skrämselträning, cirkusträning, longering eller bara gosa och sköta om, så är alla alternativ öppna för dig.

Hon är ett mycket godhjärtat och älskvärt sto som alltid försöker göra allt rätt. På grund av sin långa tid i boxen har hon blivit lite skitnödig, men vi arbetar regelbundet med detta genom att träna henne att vara skitnödig och hon förblir alltid lätt att hantera. Hon älskar också fritt arbete och långa promenader och är mycket människoorienterad.

Om dig:
Du bör vara pålitlig och motiverad och ha grundläggande kunskaper i att hantera hästar. Du behöver inte vara ett proffs på markarbete ännu, men det skulle vara trevligt om du är intresserad av att lära dig och engagera dig i horsemanship. Du bör också vara villig att stödja deras muskelutveckling, jag visar dig gärna olika övningar.
Hur ofta du vill komma varje vecka är upp till dig, men en gång i veckan är ett minimum. Du bör också vara väderbeständig, eftersom hon hålls i ett öppet stall året runt.

Stallet ligger i 12529 Großziethen och är lätt att nå med buss från U Rudow eller U Lippschitzallee, med cykel eller med bil. Vi är ett trevligt litet stallsamhälle som håller ihop och stöttar varandra.

Om detta har väckt ditt intresse, vänligen skicka ett meddelande till mig där du kort presenterar dig själv.

Vänliga hälsningar
Ella
tTranslated
library_booksYou might also like

EllaRFlag DE

12355 Berlin, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2020
E
3 years with us
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 224659
update
Last update: 7/17/2024
Recently online
remove_red_eye 0012
library_bookslisted in: