For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Bucas Power Turnout Extra High Neck 300g - silver - Ridmatta - Svettmatta, 165cm

translated
9523 Landskron, Austria
remove_red_eye 0121
Sold
This item has already been sold.
Model

BUCAS Horse Blankets, Sheets & Coolers chevron_right 601-15

Colour  Silver
Condition Used - Like New
Rate now:
Bucas Power Turnout Extra High Neck 300g - silver - Ridmatta - Svettmatta, 165cm -
Denna filt är det första valet för vintern
Plusgrader på dagen - känslig frost på natten! Regn på morgonen - snö på kvällen! Svettas bort efter en sportig ridtur. Hur många filtar behöver du?
En! Den här premium vintermattan kompenserar för extrema temperaturskillnader och garanterar alltid hästens optimala välbefinnande. Det spelar ingen roll om det är iskallt eller om temperaturen ligger över nollan: Du behöver bara en filt för vintern. Irriterande återbläddningar hör till det förflutna.
Hög hals för komfort
Tack vare innerfodret och den speciella skärningen med hög hals skaver filten inte vid skänkeln och är därför bekvämare att bära för många hästar.
Det är inte möjligt att fästa en halsduk på den här filten. Om du vill ha den här filten med en halsduk kan du använda Bucas Power Turnout Classic Cut. Den har mycket liknande produktegenskaper och kan förses med ett halsstycke.
Tack vare det intelligenta textilsystemet kan filten användas i ett brett temperaturområde (beroende på hästens tillstånd, t.ex. vid klippning). Filtens komforttemperaturområde är från cirka -25 °C till +13 °C. Filten är extremt robust, rivfast, vattentät, vindtät, extremt andningsbar, värmande och antibakteriell. Otroligt? Men det är sant!
Den högteknologiska textilen gör det möjligt!
Yttertyget är tillverkat av andningsbar, vattentät och extremt robust ballistisk nylon (detta tyg används normalt för att tillverka skottsäkra västar!). Yttertyget är dessutom belagt med aluminium och är därmed värmereflekterande på utsidan (solstrålar) och insidan, vilket gör att hästens temperatur alltid är konstant.
Innermaterialet är tillverkat av Bucas "Stay Dry"-fleece. Detta transporterar snabbt svett och fukt till utsidan och håller din häst torr. I axelpartiet och i det känsliga skänkelpartiet har ett mjukt nylonfoder använts för att motverka skav, vilket ger högsta möjliga komfort. En generös svanslucka ger ytterligare skydd.
Det antibakteriella fodret skyddar din häst och håller filten fräsch. Svett, smuts och värme gör att bakterier förökar sig, vilket i värsta fall kan leda till infektioner och allergier. Antibakteriellt foder gör att fukt leds särskilt bra bort från hästens kropp. Dessutom ser det bearbetade materialet till att svetten absorberas väl, så att bakterier inte kan utvecklas överhuvudtaget.
Kan även användas som en svettmatta
Filten kan användas på en våt häst precis som en svettmatta. Efter ridning under den kalla årstiden svettas din häst bort på nolltid och du behöver inte byta täcke.
Högsta komfort för välbefinnande
Den här filten har tillverkats utan bakre söm. Det integrerade dubbla vecket gör filten mycket bekväm i axelområdet och ger din häst det utrymme som behövs. Det mjuka nylonfodret är mjukt och smidigt och ger maximal komfort.
Stabil och högkvalitativ fästning
Filten är utrustad med ett storleksjusterbart tvärsäcken med snabbfästen i rostfritt stål på magen. Framdelen med dubbel stoppning är mycket lätt att fästa tack vare den patenterade Bucas Click and Go-hållaren i rostfritt stål och är dessutom extremt stabil.
Filten har en svans med fästöglor och elastiska benremmar, var och en med två robusta karbinhakar.
Trygg i den mörka årstiden
Reflekterande ränder på svansluckan och på de främre hörnen garanterar säkerhet i mörker och i trafiken.
Ytterligare variationer
Den här filten finns också i vår butik i Classic Cut-versionen och som en lätt betesfilt utan fyllning.

Den här filten är värd varenda cent!
tTranslated
20€ ca.
tTranslated
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 152649
update
Last update: more than six months ago
remove_red_eye 0121